Uw mailadres zal voor anderen NIET zichtbaar worden. Alleen uw naam en reactie worden geplaatst.

Reactie plaatsen

Reacties

Johanna van Schaik
5 jaar geleden

Tammo, zou u voor mij willen vragen aan God of Hij mij wil genezen van vreselijke zenuwpijn in mijn rechtervoet, onderbeen, knie, bovenbeen, heup en onderrug?
Heel hartelijk dank,
Johanna

ARDIEN
5 jaar geleden

zou heel graag elke dag u overdenking lezen zou ik die ook kunnen krijgen met mijn dank alvast en een warme groet in HEM verbonden ARDIEN

Leida
7 jaar geleden

Prachtig, de manier waarop u spreekt en fijn om te lezen! Ik kijk daarom ook graag op uw nieuwe website (heel mooi gemaakt trouwens)

Emile Doppenberg
7 jaar geleden

Hallo Tammo ik heb een gedeelte gelezen over De Heilige Geest , de onderwerpen waar over gesproken word herken ik . Wij kennen bij ons ik de kerk ook twee dopen, de water doop, en de doop met de HeiligeGeest. De Doop met de HeiligeGeest kan bij ons alleen het apostelamd uit delen.

Emile Doppenberg
7 jaar geleden

Zeker een mooie website Tammo een goed initiatief. Ik heb u vandaag mogen ontmoeten, en ik was zeer verrast wat u mij wist te vertellen over de amten structuur (Efe4)en hoe die hoort te zijn in De Kerk.denk dat ik zo verast was omdat ik eigenlijk nog nooit iemand er zo over heb horen praten buiten onze eigen kerkleden dan.
BG Emile doppenberg

Kathy Stam Monsma
7 jaar geleden

wat een Ge-weldig mooie website! ;dat vélen dit mogen tegenkomen en hierdoor hun hart voor het eerst , of opnieuw aan Jezus De Vredevorst , en Redder van de hele wereld gaan geven!!!

Eerder geplaatste reacties;

 

Ik vind het een zeer mooie website. Ik volg u al heel lang.
De teksten die u hier neer zet geven mij een heel fijn gevoel,

mijn dank hier voor Tammo.
Vriendelijke groetjes Maria Mentink

 

Geweldig mooie website Tammo ?
Dankjewel mooi om telezen .
Fijne gezegende dag , G.B.Y...